DESPRE imageDESPRE imageDESPRE image

Suntem direct producatori,cu o experiență de peste 15 ani în domeniul prelucrarii lemnului, Va punem la dispozitie 2 depozite de cherestea(Voluntari, Urziceni)în care veti găsi toate cele necesare pentru a construi diferite amplasamente și obiecte de mici și mari dimensiuni, din Grinzi Lemn, Cherestea, Scandura și tot felul de alte astfel de materii prime lemnoase.De asemenea comercializam si lemne de fag pentru foc,taiate si crapate.
Punem mare preț pe calitatea produselor noastre și, tocmai din acest motiv, căutăm să-ți oferim întotdeauna cele mai bune articole lemnoase pe care să le folosești în construcțiile tale. Atunci când prelucrăm lemnul, ne asigurăm că acesta este de calitate, garantând durabilitate de-a lungul timpului.
De la Cherestea Constructii, Grinzi Lemn și până la Scandura de diferite forme si dimensiuni, toate sunt disponibile în depozitul nostru! Nu ezita și contactează-ne, iar noi vom răspunde cât mai rapid solicitării tale și îți vom pune la dispoziție toată materia lemnoasă necesară pentru o construcție ca la carte, solidă și durabilă!